Ciocănele de pui în bere

de LC in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2012 | 5356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocănele
  • usturoi verde
  • condimente ( boia dulce, sare , piper, oregano, rozmarin, chilli, busuioc și niște codimente foarte iuți)
  • puțin ulei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocănele de pui în bere:

Am spălat ciocănelele și le-am adăugat într-o tavă adâncă. Am acoperit friptura cu bere. Am tocat usturoiul și l-am adăugat peste carne. După ,am presărat după gust condimente. Le-am lăsat la baiț acoperite cu folie  cam 12 ore( va ieși foarte fragedă). Apoi am introdus tava în cuptor cam 30-35 minute, până ce s-a redus cantitatea de bere la jumătate. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocănele de pui în bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

15.04.2012, 23:04

Sigur sigur o bunatate! Si bine preparata! Paste Fericit!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:32

bun,bun

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in aluat pufos cu bere