Ciocănele de pui în bere

de LC in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2012 | 5620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocănele
  • usturoi verde
  • condimente ( boia dulce, sare , piper, oregano, rozmarin, chilli, busuioc și niște codimente foarte iuți)
  • puțin ulei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocănele de pui în bere:

Am spălat ciocănelele și le-am adăugat într-o tavă adâncă. Am acoperit friptura cu bere. Am tocat usturoiul și l-am adăugat peste carne. După ,am presărat după gust condimente. Le-am lăsat la baiț acoperite cu folie  cam 12 ore( va ieși foarte fragedă). Apoi am introdus tava în cuptor cam 30-35 minute, până ce s-a redus cantitatea de bere la jumătate. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocănele de pui în bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

15.04.2012, 23:04

Sigur sigur o bunatate! Si bine preparata! Paste Fericit!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:32

bun,bun

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]