Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

de MotanLaOale in Pui, 24 Feb 2013 | 3500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 1 ceapa
  • 400g ciuperci (conserva)
  • 200g porumb murat
  • 3 linguri ulei
  • 200ml vin alb
  • oregan
  • cimbru
  • rosmarin
  • boia
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat:

Ciocanelele se curata bine , se spala, si se usuca de apa.

Se presara cu vegeta, piper, boia pe toate partile.

Intr-o tava se pun 3 linguri de ulei.

Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune in tava.

Ciupercile se scurg bine si se pun peste ceapa.

Porumbul murat se scurge si se pune in tava.

Se presara condimentele cimbru, rosmarin, oregano, boia, piper, sare.

Se pun si ciocanelele in tava si se picura putin ulei pe ele.

Se toarna vinul si apa daca mai este nevoie si se introduce in cuptor pentru 35-40 minute.

Din cand in cand se intorc ciocanelele si se ung cu sos.

Cand carnea este facuta si s-a rumenit frumos este gata.

Se poate servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Porumbul murat este foarte bun, este un bun inlocuitor al caperelor.

2

Reteta de porumb murat este postata la mine pe pagina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui marinat si cartofi la cuptor