Cimbru pentru iarna

de Bunica in Conserve, 23 Aug 2013 | 7812 vizualizari

 

Stiu ca o sa spuneti ca se gaseste in magazin,dar parca e mai aromat cel uscat de noi.

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de cimbru verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cimbru pentru iarna:

Cimbrul se spala,se sterge cu un prosop si se pune la uscat intr-un loc umbros si aerisit.

Dupa cam 14 zile se iau crengutele,se freca intre palme.

Tulpinile se dau de-o parte.

Se pune praful obtinut intr-un borcan si se pastreaza in camara.

TIPS-URI

1

Tulpinile se pot pastra pentru cand punem castravetii pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cimbru pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]