Choux a la creme

de ionela2682 in Prajituri, 7 Oct 2010 | 8514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca ulei,
  • 2  1/2 ceasca apa,
  • 1  1/2 ceasca faina ,
  • sare  
  • 3-4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

se pune apa ,sarea si uleiul la fiert iar in momentul in care au inceput sa fiarba se stinge focul si se adauga faina toata o data.

se mixeaza bine de tot si se lasa la racit

Cand este racita complet se incepe adaugarea oualelor unul cate unul mixand bine dupa fiecare.

Se coc cam 20-30 min fara a deschide cuptorul.

Se decupeaza un capacel si se umplu cu frisca.dupa care decoram cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.10.2010, 20:00

foarte frumoase

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:26

am facut si eu asa ceva ..piutin diferit la compozitie , dar si a ta arata deliciossssssssss ai 5 f

raluxas 1

20.11.2010, 17:43

fara crema? doar cu frisca?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de branza cu iz de ciocolata