Choco joben

de epurasha2bb in Dulciuri, 16 Iun 2010 | 4627 vizualizari

 

joc dulce :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata neagra amaruie Heidi
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g lapte praf
  • 250 g nuca de cocos alba
  • 1 portocala
  • merisoare din dulceata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choco joben:

Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt la temperatura camerei, zahar pudra, lapte praf  totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se mai adauga si 1 varf de lingurita de coaja de portocala rasa foarte fin.Se pune la mjloc  o bobita de merisoare .Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos albi simpli.Se tin la rece.

Se rupe ciocolata in bucatele mici de tot si se topeste la Bain Marie cu putina apa.Cand ajunge in stare lichida se toarna peste un capac tubular infasat in hartie de copt formand jobenul, se lasa la rece, la congelator .

Se serveste rece peste bomboanele de cocos si se orneaza farfuria cu felii de portocala,frunze de menta si merisoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choco joben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sachertorte