Chisalita

de robert_b in Bauturi, 28 Aug 2014 | 3423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. zarzare rosii
  • 3 l. apa
  • zahar (dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita:

Se spala zarzarele si se pun intr-o oala cu zaharul si apa.Se fierbe circa 30 minute ,apoi se strecoara si gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chisalita