Chisalita

de robert_b in Bauturi, 28 Aug 2014 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. zarzare rosii
  • 3 l. apa
  • zahar (dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita:

Se spala zarzarele si se pun intr-o oala cu zaharul si apa.Se fierbe circa 30 minute ,apoi se strecoara si gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]