Pentru ca deseori chipsurile din magazine contin foarte multa sare, iar unele contin si zahar, m-am gandit sa pregatesc niste chipsuri de casa cu condimente, pentru a le rontai cu placere. Astfel pot controla mai bine cantitatea de sare. Este o reteta simpla si usoara pentru copii si parinti.
Se curata si se spala cartofii, se taie in jumatati, apoi se lasa cam o ora in apa rece ca sa iasa amidonul din ei.
Li sa da o forma usor ondulata cu ajutorul unui cutit special sau a razatoarei, o puteti vedea in poza pe cea pe care am folosit-o eu.
Se condimenteaza dupa gust cu mirodeniile care va plac mai mult, se prajesc in ulei incins si se servesc cu smantana.
Pofta Buna!
Timp total: 1h 30min
Portii: 4
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/07/chipsuri-de-casa-cu-condimente-si.html