Chilli con carne la cuptor

de ala_oancea in Vita, 19 Mai 2009 | 6054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 5 catei de usturoi
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb
  • 1 rosie mare,
  • 2 lingurite chilli
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita chimion macinat
  • 1 lingurita piper
  • Chifle:
  • 130 gr faina
  • 130 gr faina de malai
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne la cuptor:

Cepele, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se lasa la foc mic. Dupa ce carnea e facuta, se adauga rosia decojita, taiata cubulete, fasolea si porumbul. Se amesteca si se mai lasa 3 minute pe foc.

Pentru chifle, se pun intr-un bol faina, faina de malai si praful de copt. Se adauga oul, smantana.
Se amesteca si se adauga treptat apa. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare, nici prea moale.
 
Se toarna amestecul de carne intr-o tava si se aseaza deasupra aluatul.

Se da la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)