Chili Con Carne

de maria87ro in Vita, 27 Mai 2010 | 8357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de ulei
  • 1 ardei gras taiat bucatele
  • 1 ceapa taiata bucatele
  • 1 kg carne de vita tocata
  • 200 ml vin rosu
  • 250 ml bulion
  • 7 catei usturoi pisat
  • 2 lingurite boia de ardei iute
  • 2 lingurite de chilli
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 1 lingurita piper macinat
  • o lingurita de sare
  • 400g fasole rosie boabe fiarta
  • 3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Con Carne:

Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Puneti ardeiul ci ceapa pana se calesc. Apoi adaugati carnea si amestecati pana se rumeneste. Adaugati vinul si continuati sa amestecati pt cateva minute. Apoi se pun in tigaie usturoiul si bulionul urmati de busuioc, oregano, patrunjel, piper si sare.

Fierbeti amestecul la foc iute iar apoi aduceti la foc mic si lasati tigaia acoperita pentru 30 de minute.

Adaugati fasolea si amestecati. Dupa 10 minute adaugati faina si amestecati pana se incorporeaza in amestec. Mai lasati la foc mic inca 10 minute.

Sursa foto

TIPS-URI

1

Se serveste intr-o tortilla sau cu nachos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Con Carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Roxana 1

27.05.2010, 17:02

noi mancam cu orezfoarte bun

madi_marin 1

27.05.2010, 17:24

de mancarica asta doar am auzit, n+am gustat+o niciodata.... dara arata foarte bine....

maria87ro 1

27.05.2010, 17:56

Ma bucur ca va place! Sa imi spuneti cum v-a iesit!
O sa ma adaug zilele urmatoare cateva din retetele mele preferate.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de la Borsa