Chiftelute persane

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 6466 vizualizari

 

Din combinatia a mai multor retete a iesit asta. Mama nici nu mai face altfel chiftelutele.Ceapa le da o aroma foarte placuta si recomand a fi servite cu rosii prajite si orez.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne amestec
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • sofran (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute persane:

 

Se da ceapa pe razatoare sau prin robot.

Se amesteca toate ingredientele.

Se adauga faina cat e nevoie.

Se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins.

Eu le prajesc in cuptor intr-o tava Tefal.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute persane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

Mitinita 1

06.03.2011, 23:47

din pacate,in ultima vreme,cei care vin acasa se grabesc sa plece repede inapoi...parca si lumea imi pare mai trista cand ma uit la oameni pe strada. Nico,o sa te bucuri sa fii acasa la mama...si pot numai sa imi inchipui ce bucurie o sa-i faci ei

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:49

bun bun

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos