Chiftelute pe gratar

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 5235 vizualizari

 

Una dintre preparatele care se gaseste peste tot in Grecia! Foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata vita
  • 1 ceapa data prin razatoare
  • sare
  • piper
  • oregon
  • o lingura ulei masline
  • o lingura ouzo(sau otet)
  • o felie de paine(miez) uscata
  • o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute pe gratar:

Umezim painea si apoi o stoarcem si o sfaramam, lasand-o intr-un vas unde vom pune carnea si restul de ingrediente. Indicat e, sa lasam utin la frigider ptr a se impregna mai bine carnea cu restul de ingrediente.

Intr-o cratita ptr gratar, ungem cu putin ulei si lasam sa se incalzeasca, apoi facem formele de cheftelute si punem pe gratar la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile, in acelasi timp le ungem cu putin ulei, la urma stropim cu putina zeama de la o lamaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale a la Chisinau