Chiftelute pane

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2010 | 3973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne macinata vita+porc
  • patrunjel tocat
  • 5 catei usturoi
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute pane:

Se amesteca carnea macinata impreuna cu: usturoiul pisat, pinea murata in apa si apoi stoarsa, 1 ou, patrunjel, sare si piper. din amestecul obtinut se formeaza in palma bilute. Bilutele se tavalesc apoi prin pesmet. Dupa ce dam bilutele prin pesmet le vom da prin ou batut ca pentru omleta si apoi le vom praji in ulei fierbinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute pane" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu maioneza