Chiftelute din peste

de elena001 in Peste, 10 Iun 2013 | 11650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de peste(amestec de babusca,crap si caras)
  • 1 morcov
  • 3 cartofi mari
  • 1 ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 oua
  • faina de malai
  • sare,piper,marar,patrunjel dupa gust
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din peste:

Se da prin razatoarea mica cartoful si morcovul pe care i-am curatat si i-am spalat inainte, si se lasa 5 minute pt a-si lasa zeama.

Dupa ce si-au lasat zeama se storc bine in mana si se pun intr-un alt vas curat.

Se ia un vas mare si se pune carnea tocata,cartofii cu morcovul,ceapa si usturoiul tocate,ouale,sarea,piperul,mararul,patrunjelul dupa gust si le amestecam bine cu mana.

Punem faina de malai pe masa(cam 2 pumni de faina de malai) si incepem sa formam bilute din compozitie pe care le tavalim in faina de malai.

Le prajim in mult ulei iar apoi le punem pe un servet pt a se absorbi uleiul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius