Chiftelute din carne tocata de curcan

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 5905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata curcan
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 cartof mic crud
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • sare si piper dupa gust
  • o priza coriandru macinat
  • Susan
  • ulei pentru prajit

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne tocata de curcan:

Se pune carnea intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea mica,,oualel,usturoiul si condimentele dupa gust.

Se framanta carnea bine cu toate ingredientele..Din pasta de carne astfel pregatita se modeleaza chiftelutele rotunde.(Cel mai bine este sa ne ungem mainile cu putin ulei inainte de a le modela,asta pentru a se lipii mult mai bine susanul de ele,care apoi se tavalesc prin susan.Dupa ce le-am modelat pe toate le prajim in ulei incins cateva minute pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe hartie absorbanta,iar apoi le putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne tocata de curcan" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de conopida