Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 6286 vizualizari

 

sant grozave .......................sant cu ciuperci,favoritele mele

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci champinion
  • 400 g carne tocata pui
  • 150 g cascaval ras
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • usturoi
  •  faina alba
  • 2 linguri de pesmet-optional
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval:

Se amesteca bine carnea tocata de pui cu ciupercile tocate si ele se pune sare ,piper ,usturoi pisat bine,ouale,patrunjel verde si cascavalul ras.

Se amesteca bine toate iar daca compozitia este prea moale se pun 2 linguri de pesmet ,asta daca doriti.

Se fac chiftelutele se dau prin faina alba (vor fi mai rumene prin faina) si se prajesc pe amble parti in ulei foarte bine incins .

Se servesc cu garnitura sau simple ca si aperitiv cu o salata

Daca folositi ciuperci din conserva  nu vor fi asa inchise la culoare,cele proapete isi schimba culoare mai ales daca sant tinute 2 -3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]