Chiftelute de porc

de madalinanicoleta in Porc, 15 Dec 2013 | 5484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • un morcov
  • un cartof
  • un ou
  • patrunjel
  • o capatana mica de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de porc:

Morcovul si cartoful se curata,se spala si se dau prin razatoarea mica. Se storc bine si se amesteca cu carnea tocata. Se toaca patrunjelul foarte fin si se amesteca cu compozitia de mai sus.Se adauga sarea, usturoiul curatat si pisat ,oul si se omogenizeaza compozitia. Se modeleaza chiftelutele,se dau prin faina si se aseaza pe un tocator pe care am presarat faina. Se incinge uleiul bine tare si prajim chiftelutele pana prind culoare aramie,intorcandu-le pe-o parte si pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti