Chifteluţe de peşte şi pui

de Dana_Retetegg in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2011 | 24406 vizualizari

 

O combinatie excelenta, peste si pui! Cum nu facusem pana acum chiftelute nici de peste, nici de pui, mi s-a parut o ocazie perfecta sa le incerc.

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de peste,
  • 2 pulpe dezosate,
  • 2 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 ou,
  • condimente,
  • 3 felii de paine,
  • marar,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de peşte şi pui:

Am tocat cu robotul pestele si pulpele si le-am pus intr-un bol.

Am taiat fin ceapa, morcovul si usturoiul, apoi le-am adaugat peste carne.

Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si i-am scurs bine de apa. I-am pus peste celelalte ingrediente.

Am adaugat painea inmuiata si stoarsa bine, oul, condimentele si mararul tocat fin.

Am amestecat bine toata compozitia, apoi am format chiftelutele.

Le-am prajit in ulei pe ambele parti pana s-au rumenit. Le-am scos pe servetele de hartie ca sa nu ramana surplus de grasime.

Am servit cu garnitura de cartofi inabusiti (cartofi fierti pe care i-am scurs de apa, am adaugat putin unt, sare, usturoi si verdeata, am lasat pe foc 6-7 minute).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de peşte şi pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branza si spanac