Chiftelute de peste

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 6485 vizualizari

 

Minunate pentru piticii mici si mari

 

INGREDIENTE

  • peste 2,5 kg (eu am pus crap)
  • sare
  • piper
  • 2 cartofi cruzi
  • 2 morcovi cruzi
  • 3 oua
  • 1 capatan usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 felii paine
  • lapte sau apa (pt inmuita painea150 ml)
  • ulei pt prajit
  • Faina alba-optional
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Se curata pestele se taie bucati, se scot intestinele ...bla bla stiti voi

Se pun bucatile de carne la fiert in apa cu putina sare,se fierb 10-15 minute.

se scoate pestele in apa se lasa la scurs putin dupa care se curata de oase(e ceva de lucru) dupa care se  toaca marunt.

Cartofii si morcovul se razuiesc sau se toaca marunt(eu am fost mai lenesa i-am tocat nu i-am razuit)se amesteca cu carnea de peste tocata se condimenteaza cu sare,piper,patrunjel verde tocat,ouale,usturoi pisat,paine inmuiata in lapte (am pus eu) se framanta bine toate impreuna .

Se formeaza chiftelute in mana mai mici mai mari si se prajesc in ulei.Unele le-am dat prin faina alba altele nu.

Super bune si gustoase au fost ,mai ales ca am avut pescari nu gluma ,pitici au fost foarte foarte incantati si mai nou la sfarsit de saptamana daca nu e frig vor la pescuit,va pun si cateva poze ,din zile diferite

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

nadina73 1

29.10.2010, 01:41

Referitor la Rares ,e o problema nu ma lasa sa-i pun pe piept nimicin schimb am mai aflat o retat cu miere de albina pusa pe ziar si apoi lipita cu totu pe piept ,stai peste noapte asa iar dimineata faci un dus zice ca ia tusea cu mana

Bunica 1

30.10.2010, 22:10

Stiu de mamaliga sau mustar pus pe piept, dar de miere nu, dar e bine de stiut. Multumesc !

mihaelar63 1

05.11.2010, 23:45

ce feciori faini ai !!! si harnici nici nu ma mir ca au pescuit cel mai mare crap si cel mai plin de icre

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosele din cartofi