Chiftelute de naut

de Bucataras Diana in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 4743 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 300 g boabe de naut,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 legatura leurda,
  • 1 legatura loboda,
  • 1 legatura patrunjel sare,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu,
  • piper,
  • boia dulce,
  • fulgi chili (optional),
  • ulei,
  • pesmet.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de naut:

Punem boabele de naut la inmuiat peste noapte in apa rece. A doua zi le scurgem si le mixam in robotul de bucatarie pana devin o pasta.Adaugam ceapa, leurda,loboda si patrunjelul tocate si le mixam impreuna. Asezonam cu sare, piper, boia si fulgi de chili si amestecam impeuna cu bicarbonatul. Dam la rece pentru 2 ore, apoi formam chiftelute. Le dam prin pesmet si le prajim in ulei incins. Servim cu paine de casa cu leurda si castraveti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Falafel