Chiftelute de iepure cu ciuperci

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2011 | 5989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 500g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 oua
  • 2-3 felii de franzela inmuiate in lapte (si stoarse)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce sau iute
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de iepure cu ciuperci:

se scoate carnea de iepure de pe oase,se curata morcovul,ciupercile si usturoiul si apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu feliile de franzela.

se amesteca cu ouale, se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si boia si se omogenizeaza bine.

cu mana uda se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.

se servesc calde  cu salata sau muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de iepure cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci la cuptor