Chiftelute de iepure cu ciuperci

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2011 | 6030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 500g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 oua
  • 2-3 felii de franzela inmuiate in lapte (si stoarse)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce sau iute
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de iepure cu ciuperci:

se scoate carnea de iepure de pe oase,se curata morcovul,ciupercile si usturoiul si apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu feliile de franzela.

se amesteca cu ouale, se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si boia si se omogenizeaza bine.

cu mana uda se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.

se servesc calde  cu salata sau muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de iepure cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut