Chiftelute de dovlecel cu feta

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2011 | 3766 vizualizari

 

am preluat ideea de pe situl Ceva bun

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 4 cepe verzi
  • 2 oua
  • 2 linguri de marar tocat
  • 2 lingurite de menta
  • 4 linguri de pesmet
  • 6 linguri de faina
  • 100 gr branza feta
  • 100 gr branza telemea
  • sare
  • ulei pt prajit
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu feta:

Dovleceii se curata de coaja se se dau prin razatoarea cu ochiuri mari,se sareaza si se lasa cca 30 de min.Se scurg si apoi se amesteca cu ceapa verde tocata marunt inclusiv frunzele,ouale,menta,mararul,pesmet,faina,branza faramitata,piper si sare daca mai trebuie.Se amesteca bine pana se obtine un amestec omogen fara multa apa.Se incinge ulei intr-o tigaie ,se ia cu lingura din amestec si se pun in tigaie chiftelute aplatizand cu dosul lingurii.Se intorc chiftelutele pana se rumenesc.Se scot pe servetele absorbante pt a se scurge surplusul de ulei.Se servesc calde sau la temperatura camerei alaturi de salata tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

01.08.2011, 11:45

bune!

Bunica 1

01.08.2011, 15:49

Sunt foarte bune ! Eu in loc de faina pun cartof fiert

adry88 1

04.08.2011, 11:53

cred k sunt tare gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti, la cuptor