Chiftelute de dovlecel

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2010 | 5122 vizualizari

 

mi-am amintit cat de mult imi placeau cand eram acasa la mama si cat de des imi faceam...m-a luat dorul de casa!:)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei , cam 300 g
  • 1 ou
  • 100 g mozzarella
  • 2 cate de usturoi
  • 1 cartof potrivit
  • sare, piper
  • pesmet cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

dovlecelul se da pe razatoarea mica , se sareaza si se lasa 2-3 min, apoi s e scurge bine in pumni. cartoful se da si el pe razatoarea mica si la fel se scurge in pumn, se adauga la dovlecel. se piseaza usturoiul, se adauga oul intreg si s epotriveste de sare si piper. se leaga  cu pesmet pana devine o pasta omogena

se fac bilute mici  care se dau prin pesmet si apoi se coc in ulei, ca si chiftelele obisnuite. se pot coace si fara pesmet, asasunt mai moi, cu pesmet sunt mai crocante.( eu am facut si, si)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu arome mediteraneene.