Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta

de housy in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2010 | 5184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dintr-un dovleac mai mare
  • 100 g branza feta
  • 5-6 masline negre mamouth
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceasca faina
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta:

- se curata de coaja si seminte dovleacul, dupa care se spala

- jumatate din el se da pe razatoarea mare

- se scurge foarte bine de zeama (eu am strans in pumn cu forta pentru a termina mai repede)

- se curata 3 catei de usturoi si se toaca marunt

- intr-un bol se amesteca dovlecelul cu oul, faina, sarea, piperul, mararul, patrunjelul si usturoiul.

- se adauga apoi brnaza feta si maslinele in prealabil curatate de samburi si taiate marunt.

- intr-o tigaie, in uleiul incins, se pun chiftelutele cu o lingurita.

- se prajesc pe abele parti si se scot pe un servetel de hartie.

- se servesc reci, cu mustar

 

                                                        De sezon! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]