Chiftelute de curcan

de Bunica in Curcan, 24 Ian 2010 | 7998 vizualizari

 

Chiftelutele sunt preferate de nepotul meu si ca orice bunicuta nu pot rezista dorintelor lui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. piept de curcan
  • 2 cepe mari
  • 2 oua
  • 1 legatura de marar
  • 3 cartofi potriviti fierti
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan:

Se spala carnea, se toaca impreuna cu ceapa si  usturoiul. Mararul se taie marunt.

Se amesteca toate ingredientele: carnea, ouale, ceapa,usturoiul,mararul si cartofii fierti si dati pe razatoare. Se condimenteaza dupa gust.

Se fac chiftelutele dupa dorinta fiecaruia (mai mari sau mai mici) si se prajesc.

TIPS-URI

1

Se poate pune si paine in loc de cartofi, dar mie mi se pare ca ies mai pufoase folosind cartof.

2

Se pot servi cu piure sau cu sos.

3

La prajit folosesc ulei de palmier sau de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Teo 1

24.01.2010, 22:35

Bunico, mai mari chiftelele ,asa de cm darnic;sunt sigura de gustul bun!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 08:59

ink nu am incercat dar cred k is bune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc