Chiftelute de cartofi cu spanac

de madi_marin in Mancaruri de legume, 1 Dec 2018 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 100 g spanac congelat
  • 100 g brânză tare de oaie
  • piper
  • 1 legătură de mărar proaspăt
  • 1 ou
  • 1 căţel mare de usturoi
  • 2 linguri cu făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu spanac:

Cartofii se curăţă, se spală şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Se scurg bine de zeamă şi se amestecă cu spanacul decongelat şi scurs şi el, brânza rasă, oul, usturoiul ras fin,un praf de piper, făina şi mărarul tocat.

Se pune ulei la încins şi se formează cu lingura chifteluţe care se pun la prăjit la foc potrivit.

Se rumenesc pe ambele părţi, apoi se scot la scurs pe şervete de hârtie.

Se servesc simple, cu lămâie sau cu sos la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]