Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor

de rivka in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2010 | 47192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jumatate de cartofi
  • 300 grame branza telemea
  • patrunjel
  • 1 lingura de pasta de ardei iuti(sambal)
  • condimente pt cartofi prajiti sau condimente dupa gust
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • 50 grame unt
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor:

Cartofii se curata si se fierb in oala pe aragaz ca pt puree.Se amesteca cu untul, branza faramitata, ouale, pesmet 4 , 5 linguri, patrunjelul tocat, condimentele, pasta de ardei iuti.

Cu mana se formeaza chiftelutele, se aseaza in tava pe hartie de copt, se dau la cuptorul incalzit la maxim cca 10, 15 minute pana sunt rumenite.

Se servesc calde sau reci, ca si garnitura sau simple sau cu sos de rosii cu usturoi.

Noi am servit langa schnitzel de pui, maioneza si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor