Chiftelute de cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 7531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi fierti
  • 50 g cascaval Delaco De Senvis
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Curatam cartofii de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intr-un bol punem cartofii razaliti, usturoiul pisat,ouale, faina, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi condimentam cu sare si piper dupa gust.

Amestecam bine pana obtinem o pasta.

Cu mainile infainate incepem sa formam chiftelele.

Le punem la prajit in ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca frumos, apoi le scoatem pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.

Se servesc calde sau reci, simple sau cu un sos de iaurt cu usturoi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei