Chiftelute de cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 7704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi fierti
  • 50 g cascaval Delaco De Senvis
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Curatam cartofii de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intr-un bol punem cartofii razaliti, usturoiul pisat,ouale, faina, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi condimentam cu sare si piper dupa gust.

Amestecam bine pana obtinem o pasta.

Cu mainile infainate incepem sa formam chiftelele.

Le punem la prajit in ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca frumos, apoi le scoatem pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.

Se servesc calde sau reci, simple sau cu un sos de iaurt cu usturoi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ceva fin