Chiftelute cu sos

de lilik in Vita, 10 Oct 2010 | 4637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata de vita
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 1 ou
  • 1 lingura de parmezan
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 ardei gras
  • putina telina
  • sare,piper,oregano,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

curatam morcovul,ceapa,ardeiul si telina,le spalam si le tocam  marunt.le punem intr-o cratita cu putin ulei la innabusit,le lasam 2-3 min,apoi adaugam sucul de rosii si tot atata apa(supa de carne),acoperim si lasa sa fiarba la foc mic.

amestecam carnea,oul,painea inmuiata,parmezanul si sare;facem chiftelutele rotunde ca perisoarele.

dupa ce sosul a fiert timp de 20 min cca bagam in cratita chiftelutele si mai lasam sa fiarba tot la foc mic pana chiftelutele sunt fierte si sosul s-a ingrosat.la sfarsit potrivim de sare si piper si punem putin oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]