Chiftelute calde

de robert_b in Porc, 30 Iun 2014 | 2811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 50 gr franzela 
  • 4 catei de usturoi
  • 3 cartofii fierti 
  • 2 oua 
  • piper
  • sare
  • ulei
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute calde:

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,  patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se aseaza in tigaie,pe foc mare se pune ulei si se prajesc pana capata o crusta aurie la suprafata se intorc si sunt gata.Se pun pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute calde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

30.06.2014, 18:36

Bine ai venit Robert
Chiftelute cu cartofi fierti inca nu am incercat . Orice are un inceput

Merisor 1

30.06.2014, 21:02

Bune chiftelute ai facut!

Rocsi 1

30.06.2014, 21:32

Ce gustoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tava cu inele glasate de ceapa