Chiftelute Bavareze

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2012 | 10743 vizualizari

 

De ce Bavareze? Am invatat in Germania sa adaug ,,leustean,, in mancarurile cu carne. Iata, azi am pus leustean in chiftelute, cu alta ocazie vom face friptura cu leustean.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata (pasare sau porc)
  • 1 ou
  • 1 cartof razuit
  • 1 ceapa tocata
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura leustean uscat (sau proaspat)
  • sare, piper
  • ulei
  • pesmet, faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute Bavareze:

Amestecam carnea tocata cu oul, ceapa tocata, usturoi pisat, cartoful razuit, leustean, sare si piper.

Formam chiftelute, le dam prin amestec de faina si pesmet. 

Prajim chiftelute pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute Bavareze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]