Chiftele la cuptor

de cristina1985 in Porc, 31 Iul 2018 | 5653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g carne de porc (pulpa) tocata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 5 catei de usturoi
  • 3 lg pesmet
  • sare, piper
  • ulei (pentru uns)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Ceapa se toaca marunt si se caleste, in putin ulei. Se ia de pe foc, se scurge (de ulei) si se amesteca cu carnea tocata, oul, usturoiul tocat marunt,pesmet, sare, piper.

Se fac 25 de chiftele, apoi se ung cu o pensula (cu ulei) si se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute,la foc mic. Apoi se scot din cuptor (pentru a nu face mizerie) se intorc cu o paleta si se ung din nou . Se pun iar in cuptor si se  lasa pana se rumenesc (inca 30 minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele uriase la gratar cu cartofi spiralati