Chiftele la cuptor

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2012 | 5427 vizualizari

 

De curand am descoperit faptul ca chiftelele la cuptor sunt la fel de delicioase ca cele prajite in ulei! Acum le recomand tuturor gospodinelor!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata (porc, vita, pui sau curcan) 500 g
  • usturoi
  • sare iodata
  • oua
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • cartofi albi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

 Carnea se amesteca cu ouale, sarea, piperul, boiaua de ardei, cartoful curatat de coaja si ras marunt,  pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se formeaza chiftele care se aseaza in tava, tapetata cu foaie de pergament si se coc la cuptor cca. 20 de minute. Se servesc cu piure de cartofi si sos de rosii.

TIPS-URI

1

cartoful se poate inlocui cu paine inmuiata in lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Panacris 1

15.03.2012, 19:39

Multumesc pentru aprecieri!

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:08

Super si eu le fac la cuptor ca nu au asa multa grasime

babi5 1

17.06.2013, 11:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui la cuptor