Spalam cartofii si ii fierbem in coaja.
Dupa ce-i curatam de coaja ii trecem pe razatoarea cu ochiuri mari.
Adaugam telemeaua, trecuta si ea pe razatoarea cu ochiuri mici (eu am folosit branza ramasa de la rulourile de ieri cu branza si crema de ardei).
Prazul se spala si se taie rondele sau semirondele, apoi se adauga peste cartofi si branza.
Spargem 3 oua, presaram dupa gust sare, piper macinat si pudra curry, mai punem patrunjelul verde proaspat tocat si amestecam cu mana sa se omogenizeze foarte bine amestecul.
Punem uleiul la incins in tigaie.
Formam in mana chiftelutele de marimea dorita, le trecem prin faina, apoi le prajim pe ambele fete in ulei incins.
Dupa ce au capatat culoare aramie se scot pe servetele absorbante pentru a se putea elimina uleiul in exces din chiftelele fierbinti.
Noi le-am servit cu ketchup, mujdei de usturoi si /sau mustar (fiecare cum a dorit)...
Pofta buna!