Chiftele din carne de porc si legume

de Andra_Constantinescu in Porc, 22 Mar 2015 | 7714 vizualizari

 

Au iesit 80 de chiftelute. Bine, numarul lor depinde de cat de mari le faceti.

 

INGREDIENTE

  • 1500g carne de porc tocata (1000g pulpa de porc + 500g grasime si afumatura de porc);
  • un cartof foarte mare (cca. 300g);
  • 3 cepe;
  • un morcov;
  • 5 felii de paine inmuiata in apa;
  • 3 capatani mici de usturoi;
  • 3 oua;
  • sare si piper, dupa gust;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • o lingurita de cimbru;
  • ulei sau untura pentru prajit.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc si legume:

Cartoful si morcovul se curata, se spala si se dau pe razatoare. Cepele se curata, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, dupa care se formeaza chiftelele si se pun la prajit in ulei sau untura. Cand sunt gata se pun pe un servetel absorbant pentru a inlatura din grasime. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]