Chiftele cu cartofi ın sos picant

de kukibella in Oaie, 12 Feb 2012 | 3912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. carne tocata de miel
  • 1 cartof fiert
  • marar,patrunjel
  • condimente
  • 1 ceapa rasa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 ardei uscati iuti
  • 400 gr.roşii tocate
  • 8-10 cartofi
  • 1 morcov ras
  • 1 ou
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu cartofi ın sos picant:

se amesteca carnea cu verdeturile,cartoful,ceapa,usturoiul,condimentele şi oul.

se formeaza chiftele care se prajesc pe grill sau o tava de teflon(fara ulei)

cartofii se soteaza ıntr-o cratita,se adauga morcovul ras şi apa se lasa pe foc aprox.20 min, dupa care se adauga roşiile şi ardeiul, se mai lasa sa fiarba 10 min şi se pun chiftelele.

mai lasam sa fiarba aprox.15 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cartofi ın sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă