Chifltelute in sos

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 2874 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt chiftele:

  • 500 g pasta de mici
  • 100 g orez fiert
  • 1 ou
  • usturoi
  • condimente

pt sos:

  • 2 cepe
  • 1 morocv mai marisor
  • 1 ardei gras
  • ulei pt calit
  • condimente
  • 400 g suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifltelute in sos:

Pasta de mici se amesteca cu orezul, condimentele, oul si usturoiul.

Dupa ce compozita e omogena se fac bile cu mana umeda si se pun la prajit in ulei incins.

Dupa ce se rumenesc se scot pe un servetel..

Pentru sos curatam legumele, le taiem cubulete si le calim in putin ulei.

Punem sucul de rosii si o ceasca de apa ,dupa care lasam sa traga un clocot.

Punem chiftelutele  si acoperim cu un capac si lasam sa fiarba aproximativ 15 minute.

Condimentam dupa gust .

Daca vi separe ca sosul e prea gros mai puteti adauga apa.

Se servesc simple sau cu diferite garnituri :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifltelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ovydiu 1

30.11.2012, 06:53

orez??? sincer nu stiam dar cred ca sunt bune

ovydiu 1

30.11.2012, 06:55

eu folosesc cartof dat pe razatoare

AnyCostescu 1

30.11.2012, 10:21

da ovidiu orez..e o retete de la o prietene din republica moldova...gustul e super te asigur eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de iepure cu naut si ciuperci