Chifle pufoase cu branza

de ana in Dulciuri, 27 Iun 2010 | 6827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Chifle
  • 500 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 50 ml smantana
  • 1 ou
  • 10 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • 30 ml ulei
  • Umplutura
  • 200 gr branza sarata uscata
  • 3 linguri de smantana
  • Pentru uns
  • 2 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle pufoase cu branza:

Aluatul:dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit.Framantam cam 5 minute

o lasam la dospit 30 minute apoi acoperim vasul cu o folie alimentara si coca obtinuta o tinem peste noapte la frigider.

Razuim branza si o amestecam cu smantana.

Rupem din coca portiuni mici (depinde ce dimensiuni doriti)le intindem bine cu mana pentru a forma un cerc ,punem cate 1 lingurita de branza in mijloc si strangem marginile spre mijloc.Le asezam in tava unsa cu ulei cu marginile stranse, in jos.

Le lasam iar la dospit cca 30 de minute le ungem cu smantana si le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.

Sunt excelente la micul dejun ,la o cafea sau un pahar de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle pufoase cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

27.06.2010, 21:17

Super chifle! mai ales ca sunt facute in casa Cred ca a mirosit tare bine in bucatarie

Miha 1

27.06.2010, 23:38

ana 1

28.06.2010, 08:01

Nadina @Julie intr-adevara miroseau foarte bine @Miha

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri dospite cu branza sarata