Chifle

de leoflori in Piine, 16 Iun 2009 | 5225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ingredientele: 210 ml lapte1 lingurita sare60 ml apa55 g unt1 ou400 - 450 gr faina (aluatul nu trebuie sa fie lipicios)1 lingura zahar1 lingurita drojdie uscata (in reteta Mariei 2 lingurite drojdie) + 1 ou pentru uns, mac, susan , chimen
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle:

Am framantat si dospit cu MP , am format bile de aluat de cca 70 gr. si le-am mai pus in tava la crescut 30 minute. Apoi le-am uns cu ou, am presarat mac, susan, chimen si am copt cca 35 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine - reteta de baza la masina de paine