Chifle

de leoflori in Piine, 16 Iun 2009 | 5268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ingredientele: 210 ml lapte1 lingurita sare60 ml apa55 g unt1 ou400 - 450 gr faina (aluatul nu trebuie sa fie lipicios)1 lingura zahar1 lingurita drojdie uscata (in reteta Mariei 2 lingurite drojdie) + 1 ou pentru uns, mac, susan , chimen
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle:

Am framantat si dospit cu MP , am format bile de aluat de cca 70 gr. si le-am mai pus in tava la crescut 30 minute. Apoi le-am uns cu ou, am presarat mac, susan, chimen si am copt cca 35 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta