Cheesecake simplu

de marcela1979 in Prajituri, 30 Mar 2011 | 8389 vizualizari

 

am tot vazut la fete reteta si am zis sa vad si eu cum e si e bunnnnnnnn....

 

INGREDIENTE

  • pt.blat:
  • biscuiti 400 gr
  • 1 pachet unt de 200 gr
  • 6 linguri lapte
  • pt: crema:
  • branza de vaca 500 gr
  • frisca hulala 300gr
  • zahar 4 linguri
  • pt. decor:
  • frisca 200 ml
  • tort gelee rosu de la dr. oetcher
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu:

Pt.blat: se sfarma biscuitii cum puteti,eu m am chinuit un pic ,se amesteca cu untul topit si cu 6 linguri de lapte .Intr-o tava am pus eu ,se pune hartie de copt ca sa pot sa o scot afara,se aseaza blatul de biscuiti si se preseaza bine,si se da la rece.Intre timp se face crema.

Branza de vaci se amesteca cu zaharul si cu frisca pana ajunge la o compozitie cremoasa.Se scoate tava cu blatul si se pune deasupra crema de branza si se da iar la rece.Frisca se bate bine si se pune deasupra prajiturii si se mai lasa la rece.Intre timp facem tortgelee dupa indicatii si se pune caldut peste prajitura si se lasa afara sa se raceasca apoi se da la frigider pentru vreo 2 ore .

Eu nu am lasat asa de mult ca deja ma asteptau prietenele  sa le dau .A fost buna ca nu ne mai puteam opri din mancat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

mamaieelena 1

29.03.2012, 19:13

La Multi Ani ,bucurii si impliniri

mirela0911 1

29.03.2012, 20:45

La multi ani fericiti si sanatosi!

marcela1979 1

29.03.2012, 23:33

va multumesc tuturor pentru urari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]