Cheesecake in vas Zepter

de Lorra in Prajituri, 8 Iul 2013 | 6349 vizualizari

 

Iata si un desert, simplu, rapid si tare dulceeeee :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaci
  • 25 gr. stafide
  • 100 gr. unt
  • 150 gr. zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake in vas Zepter:

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie, apoi se amesteca cu branza.

Untul la temperatura camerei, se amesteca cu un pic de sare pana devine omogen.

Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.

Seprat, se amesteca faina cu grisul si praful de copt, apoi se adauga in compozitia de branza.

La final se bat albusurile batute spuma si amestecate cu zaharul pana se topeste, si se incorporeaza in restul preparatului.

 

Se aseaza hartia de copt in vasul Zepter si se toarna compozitia.

Se aseaza pe ochiul cel mai mic al aragazului, la foc minim si se lasa la copt pana cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi. 

Din cand in cand este recomandat sa se stearga condensul format pe interiorul capacului.

Se opreste focul si se mai lasa 10 min. dupa care se poate scoate din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa la racit si se tapeteaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si ananas in vasul Zepter