Bunatati pentru colindatori.
Pentru ca unii iubesc ciocolata, iar altii fructele, a trebuit sa le combin pentru a fi toata familia satisfacuta.
Mai intai, macinam biscuitii. Topim ciocolata cu untul si le adaugam peste biscuiti. Amestecam bine, apoi asezam compozitia intr-o tava rotunda detasabila, presand-o usor.
Mixam 100 ml smantana pentru frisca grasime 35%, apoi o amestecam cu 3-4 linguri de finetti. Distribuim aceasta compozitie peste biscuiti si introducem tava la rece.
Mixam crema de branza, adaugam iaurtul, smantana si zaharul pudra. Omogenizam bine. Adaugam si smantana pentru frisca batuta si, la final, gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic. Turnam aceasta compozitie in tava si nivelam.
Pentru partea superioara a prajiturii am facut triunghiuri din biscuiti oreo maruntiti, chipsuri de ciocolata, visine si fructe de padure si am distribuit si putina ciocolata alba topita. Fructele pot fi folosite simple sau puteti face un jeleu (se adauga zahar dupa gust si se fierb cateva minute, iar dupa ce se racoresc se adauga putina gelatina).