Cheese Balls with nuts

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2010 | 6931 vizualizari

 

Este un aperitiv aspectuos, simplu de facut si satios.
Reteta este tradusa si adaptata dupa gustul meu de pe un site american asa ca i-am pastrat denumirea in engleza insa in traducere pentru necunoscatori inseamna mingi/bile de branza cu nuci

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza amaruie galbena(ce tip vreti)
  • 50 g branza telemea de capra mai grasa
  • 2 linguri crema de branza/cascaval (eu am folosit Milli)
  • piper mozaic Kotanyi
  • nuci coapte si macinate
  • un praf pudra de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Balls with nuts:

Se amesteca ingredientele si se formeaza cu mana mici bilute.Se tin la rece un timp sa se intareasca putin.Intre timp coacem si apoi zdrobim miezul de nuca.Il amestecam cu piper mozaic din rasnita.Apoi scoatem bilutele de branza si le tavalim bine prin amestecul de nuca cu piper.Gata!
p.s. in reteta americana se adauga si o lingurita otet si un praf de sare iar la sfarsit se tavalesc si prin patrunjel tocat.Cred ca sunt bune ambele variante dar mie imi plac mai mult asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Balls with nuts" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Teo 1

08.03.2010, 17:15

daca tu zici s-o testam, atunci ''o iau de buna''!mie sigur imi place, caci fara branza nu pot sa traiesc!

Oana 1

08.03.2010, 19:16

Mmmm, ce bunatate! merg de minune si niste fructe pe-acolo struguri, mere

ANCA 1

08.03.2010, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza