- 12 oua de prepelita (sau 5 oua de gaina)
 
    - 150 ml lapte
 
    - 250 g faina
 
    - 100 g branza telemea
 
    - 150 g sunca presata afumata
 
    - 100 g cabanos
 
    - 2 ardei capia rosii
 
    - 20 ml ulei
 
    - o lingurita praf copt
 
    - masline fara sambur
 
    - sare
 
    - piper
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 1
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Chec sarat:
						
    - Intr-un bol mai maricel sparge ouale si bate-le doua minute cu un tel para.
 
    - Adauga laptele si mai bate cu telul un minut.
 
    - E momentul sa pui uleiul si branza telemea pe care ai sfaramat-o intre degete si sa omogenizezi.
 
    - Adauga faina amestecata cu praful de copt si amesteca.
 
    - Toaca cubulete sunca, rondele subtiri cabanosul, ardeiul spalat, curatat si feliat taie-l cubulete, iar maslinele taie-le-n bucatele mici.
 
    - Adauga-le peste compozitie si omogenizeaza.
 
    - Pregateste o tava de chec . unge-o cu ulei si presara faina.
 
    - Toarna compozitia atat cat sa ajunga pana a 3/4 din inaltimea tavii. Eu am facut intr-o tavita mai mica si-am pus si-n 6 forme de briose. Aici depinde de tava folosita.
 
    - Introdu la cuptor si lasa pana se rumeneste frumos.
 
    - Lasa la racit apoi feliaza.
 
    - Stiti ce mi-au zis copiii mei? Are gust a pizza, de acum sa nu mai faci pizza, fa doar de asta.
 
    - Pofta buna!
 
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sarat" nu uita sa-i faci un review.