Chec pufos la tava

de Rahela Velicu in Prajituri, 18 Feb 2016 | 6023 vizualizari

 

Un chec foarte pufos si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • coaja rasa de portocala
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos la tava:

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga cate un galbenus pe rand si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza bine. Se adauga si coaja de portocala rasa.

Se toarna 3/4 din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In restul de compozitie oprita se adauga cacao si se amesteca bine.

Se toarna compozitia cu cacao din loc in loc peste cea alba din tava si se da apoi la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru aprox. 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Eu am folosit o tava rotunda cu diametrul de 30 de cm.

Cand este gata, se pudreaza cu zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alilianaa 1

18.02.2016, 17:42

bun, bun!

mirela0911 1

18.02.2016, 19:53

As servi o feliuta!

Merisor 1

18.02.2016, 19:56

Chiar pufos si frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]