Chec pufos

de - Andreea - in Prajituri, 19 Iun 2014 | 9275 vizualizari

 

Pur si simplu o pufosenie ...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 180 gr zahar
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 200 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se mixeaza spuma tare impreuna cu un praf de sare.Adaugam apoi zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare si lucioasa.

Separat amestecam galbenusurile cu uleiul si le turnam peste albusuri amestecand cu grija de jos in sus.

Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam la amestecul de albusuri cu galbenusuri,amestecand in continuare cu grija de jos in sus.

Luam 1\4 din compozitie si o amestecam separat cu cacaua.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt .Turnam compozitia alba iar la suprafata cea cu cacao.

Dam tava la cuptor la 180 grade pentru 25 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos - Reteta economica si gustoasa