Chec pandispan

de AndreeaMaria in Prajituri, 9 Noi 2010 | 16480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana de zahar (200 ml)
  • o cana de faina (200 ml)
  • 2 linguri de cacao
  • 1 pliculet zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pandispan:

Fierbeti zaharul cu 5 linguri de apa pana se formeaza un sirop.

Albusurile de la oua le bateti spuma,se adauga siropul,galbenusurile si faina. (Amestecati bine cu mixerul fiecare etapa.)

Se pune compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se mai opreste putina pentru a o amesteca cu 2 linguri de cacao; se toarna apoi pe mijloc.

Puneti tava la cuptor -deja incalzit- pentru 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ness si ciocolata