Chec pandispan

de AndreeaMaria in Prajituri, 9 Noi 2010 | 16561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana de zahar (200 ml)
  • o cana de faina (200 ml)
  • 2 linguri de cacao
  • 1 pliculet zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pandispan:

Fierbeti zaharul cu 5 linguri de apa pana se formeaza un sirop.

Albusurile de la oua le bateti spuma,se adauga siropul,galbenusurile si faina. (Amestecati bine cu mixerul fiecare etapa.)

Se pune compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se mai opreste putina pentru a o amesteca cu 2 linguri de cacao; se toarna apoi pe mijloc.

Puneti tava la cuptor -deja incalzit- pentru 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si nuci