Chec marmorat cu rosii si avocado

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2011 | 5967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g faina
  • 1 avocado
  • 60 g pasta de rosii
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 60 ml ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat cu rosii si avocado:

Mixam ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul.

Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste oua si mixam pana se incorporeaza. Adaugam treptat uleiul si mixam.

Impartim aluatul in doua parti egale. In una din parti adaugam pasta de rosii si boiaua si omogenizam. Avocado se taie indoua si se scoate samburele. Cu o lingurita scioatem miezul si il pasam.
Adaugam piureul de avocado in cealalta parte de aluat.

In tava de chec tapetata cu hartie de copt punem un strat de aluat cu rosii iar apoi unul cu avocado. Urmeaza inca un strat cu rosii iar deasupra punem restul de aluat cu avocado.

Cu varful unui cutit amestecam putin pentru a obtine un efect marmorat.

Dam tava la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute. Scoatem checul din tava si il lasam sa se raceasca pe un gratar.
Servim cald.

Multumesc Sara si Miki

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat cu rosii si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

MIUTA 1

16.11.2011, 21:10

Foarte frumos si bun

Bucataras Medi 1

16.11.2011, 21:51

interesanta reteta, frumos chec....................

La Ancuta 1

16.11.2011, 23:07

va multumesc mult dragele mele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti umpluti