Chec glazurat

de cristinutanicolita in Prajituri, 28 Oct 2014 | 3875 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 12 lg zahar
  • 12 lg lapte
  • 6 lg ulei
  • 12 lg faina
  • 1 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta de migdale
  • Glazura:
  • 2 lg cacaua
  • 2 lg ulei
  • 2 lg apa
  • 2 lg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec glazurat:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul.

Galbenusurile se freaca cu uleiul, se adauga peste albuse si se omogenizeaza .

Faina se amesteca cu praful de copt,se adauga in compozitie si se amesteca cu o spatula de jos in sus.

Intr-o forma tapetata se pune trei sferturi din compozitie,restul se amesteca cu cacaua si se toarna peste compozitia din tava.Se coace la foc potrivit cca 40 min.

Glazura:Se amesteca bine toate ingredientele.

Dupa ce s-a copt checul se toarna glazura deasupra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec negru