Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate

de deyutzky in Dulciuri, 29 Apr 2014 | 13038 vizualizari

 

o pufosenie de pufosenie :)))) daca nu ma credeti, veniti de gustati!:D

 

INGREDIENTE

  • Pt o tava mica de chec (cca24x10cm):
  • 3 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 7 linguri de zahar (120 g)
  • 6 linguri de faina (90 g)
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 4 patratele ciocolata cu biscuite
  • 1 lingura cu varf de nuca macinata
  • 4-5 prune deshidratate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate:

Albusurile le mixam cu praful de sare pana se fac spuma apoi adaugam treptat zaharul, uleiul si laptele si continuam sa mixam.

Incorporam incet faina amestecata cu praful de copt folosind o spatula.

Adaugam nuca macinata, ciocolata si prunele taiate bucatele mici si amestecam pana cand totul se incorporeaza.

Tapetam tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia.

Preincalzim cuptorul si dam tava la cuptor pentru aprox 35-40 de minute la foc mic-mediu pana cand trece testul cu scobitoarea. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuca, ciocolata si prune deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba