Chec cu ricotta si dulceata de struguri

de Lau in Prajituri, 4 Noi 2011 | 6048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g albusuri
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 50 g unt topit
  • coaja rasa de portocala
  • esenta de portocale
  • 5 linguri de riccotta
  • 1 lingura dulceata
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ricotta si dulceata de struguri:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare. Adaugam faina in ploaie, omogenizam cu o lingura, amestecand din jos in sus. Adaugam esenta, untul topit, coaja si omogenizam. Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina.

Amestecam ricotta cu dulceata, zahar dupa gust. Turnam peste chec si cu o furculita amestecam putin. Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ricotta si dulceata de struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca (din albusuri)